torsdag, december 07, 2006

Tjejig onsdagkväll

Jag vet att jag inte längre är fjorton, och absolut inte borde dregla över killar på film. Jag vet att det är upplagt för att vi [svaga(?) tjejer] ska falla för dem, fnissa lite och sedan köpa filmen! [kanske till och med två ex, så får bästa vännen en också!] Jag vet att jag inte borde, men jag faller i gropen ändå! Så det blev en "älta-va-snygg-killen-i-filmen-var"-kväll med L och GB's CheeseCake Razz... Me like!

mmmm....

/h

5 kommentarer:

Anonym sa...

Såååå snygg!! han får typ 10 platser på väggen!

Frida sa...

Jag kanske ska kolla på den filmen ikväll i min ensamhet?! Han är ju så het! Fast jag har ju sett den så många ggr. O kom precis på att jag inte har den på datorn för jag har bränt ut den. Får kolla på en annan film! Eller så kanske jag ska kolla på Ugly Betty från början?! Hehe! Kram!

Anonym sa...

hanna hanna hanna, du är så sjukt efter nu så det är skamligt! ;) Jag vill se OC! Undra om dte har kommit! Puss!

VIVI sa...

what the fuck!!!! ( as we used to say in uk) its all in swedish again!!! i guess ur talking about icecreams, aren't u???????? guess u like it coz... well coz otherwise u wouldnt be talking about it! anyway keep me updated about ur progresses and be wise not to eat too much icecreams (ben&jerrys, is my favorite) before xmas!!!!!love!!!

smurfen sa...

hey....nu lilla missy e d dax för en ny blogg snart
an vivi-u're right...its al abt ice cream...u know how me and hanna like 2 boys in the world-Ben & jerrys-coockie dough ice cream OH MY GOD...well u included we like 3 boyz in the whole world ;) u dont think its time for miss hanna to write a new update ???pusssss